SplendiQ Beauty

Manichiura & Pedichiura

Probleme ce conduc la deteriorarea unghiilor

Probleme ce conduc la deteriorarea unghiilor

Probleme ce conduc la deteriorarea unghiilor

A avea unghii sanatoase, naturale si puternice, nu este intotdeauna usor si necesita o atentie constanta si multa daruire din partea celor ce realizeaza manichiura. Noi, cei de la SplendiQ, ne dedicam in totalitate ingrijirii corecte si realizarii unei manichiuri sanatoase si durabile.

Unghiile nu trebuie sa fie doar frumoase estetic, ele trebuie, in primul rand, sa fie sanatoase!

Problemele cu unghiile pe care le putem avea nu sunt legate neaparat de boli sau probleme medicale, ele pot fi cauzate si de practici gresite si de produse proaste.

Cea mai des intalnita problema ce conduce la deteriorarea unghiei este curatarea neprofesionista si gresita a cuticulei.

Foarte multe persoane care practica in acest domeniu folosesc incorect freza si capetele de freza pentru curatarea cuticulei. Din acest motiv, este extrem de important sa ai un curs in acest sens. Noi, cei de la SplendiQ suntem calificati in acest domeniu. Daca se pune prea multa presiune cu capatul de freza pe unghie, se pot crea santuri vizibile, care in timp, pot dauna sanatatii unghiei.

Mai jos va prezentam o unghie curatata corect si pregatita pentru aplicarea deshidratorului si primer-ului fara acid.

Daca nu aveti experienta sau un curs in domeniu, nu incercati sa experimentati pe cliente. Pe piata se gasesc destul de multe produse care inmoaie cuticula, pentru a fi indepartata usor si in siguranta.

De asemenea, utilizarea unui primer cu acid poate conduce la grave probleme ale unghiei. El se foloseste cu multa grija si atentie ca si parte componenta a unei manichiuri semipermanente sau cu gel, doar pe unghie, fara a se atinge cuticula. Sunt multe cazuri in care persoanele carora li s-a aplicat primer cu acid au suferit reale si grave arsuri de piele. Asadar, mare atentie! La SplendiQ se foloseste doar primer fara acid, dupa ce unghia a fost deshidratata foarte bine cu o solutie speciala.

Mucegaiul este datorat atat realizarii incorecte a manichiurii cat si intretinerii tarzii a manichiurii. O manichiura semipermanenta sau cu gel se intretine corect la 2 saptamani si jumatate, maxim 4 saptamani (in functie de fiecare persoana in parte). Daca se intarzie mai mult, sub gel pot aparea spatii libere in care se poate dezvolta foarte usor mucegaiul. Asadar, nu intotdeauna cel ce realizeaza manichiura este vinovat de aparitia mucegaiului.

Toate cele expuse mai sus reprezinta o mica parte din problemele ce cauzeaza situatii neplacute si nesanatoase unghiilor.

Cu siguranta vom mai reveni cu alte completari in alte articole. Sunt multe de spus in acest sens.

Get your beauty! Be SplendiQ!

0 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *