Livrare si plata

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin FanCourier, firma de curierat, numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 1-10 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. Livrarea se face intre orele 9-17, in zilele lucratoare. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia. 

Tariful este de 19 de lei pentru un colet, iar toate comenzile cu valoare de peste 700 de lei beneficiaza de transport gratuit.

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor comandate pe site-ul SplendiQ.ro se face ramburs, online – cu cardul, prin serviciul PayPal sau prin transfer bancar (ordin de plata) in urmatorul cont deschis la Banca Transilvania: RO08BTRLRONCRT047345690, beneficiar SC SplendiQ Beauty SRL-D, CUI: 40068854, mentionand la detaliile platii numarul comenzii sau numele clientului din comanda.

RENUNTAREA LA COMANDA (ANULARE)

Ati inregistrat comanda si doriti sa o anulati?

In cazul in care in care nu a fost preluata de catre un consultant de vanzari, aveti posibilitatea sa o anulati dumneavoastra. Comenzile anulate raman vizibile in istoric. Daca doriti sa modificati partial produsele din comanda sau sa adaugati, modificati date de facturare sau de livrare, trebuie doar sa trimiteti un mesaj din comanda catre noi. Modificarile vor fi operate in timpul programului de lucru.

In cazul in care a fost preluata de catre un Consultant de Vanzari, puteti trimite solicitarea anularii comenzii prin: mesaj la comanda, mesaj email catre Departamentul Vanzari, prin SMS sau telefonic.

Comanda anulata a fost achitata online?

In momentul anularii unei comenzi achitate cu card online, se trimite automat email de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii se vor vedea in cont in aproximativ 3 zile.

In cazul platilor cu cardul, daca doriti anularea comenzii, va rugam sa o faceti pana la confirmarea si expedierea ei. Astfel, comanda dumneavoastra va fi creditata si nu va mai fi expediata, urmand ca procesatorul de plati online sa va inapoieze banii in cont.

Comanda anulata a fost achitata prin Ordin de Plata?

Inseamna ca banii sunt in contul SplendiQ Beauty SRL-D. Ii puteti solicita si se va efectua retur in contul dumneavoastra (tot prin transfer bancar) sau ii puteti folosi la o viitoare comanda

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna urmatoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Site-ul SplendiQ.ro nu se face responsabil pentru întârzierile neprevăzute. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maxim 10 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale sau Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: numărul de produse, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa contact@splendiq.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.

SplendiQ, alegerea ta!