SplendiQ Beauty

Manichiura & Pedichiura

Manichiura pentru fete: la ce varsta pot incepe?

Manichiura pentru fete: la ce varsta pot incepe?

Manichiura pentru fete: la ce varsta pot incepe?

O intrebare pe care o auzi din ce in ce mai des in ziua de astazi: la ce varsta pot incepe fetele sa isi faca unghiile?

Nu exista o varsta specifica la care fetele pot incepe sa isi faca manichiura insa as putea spune, ca si tehnician de unghii, ca varsta de 16 ani este una potrivita pentru o manichiura simpla sau una semipermanenta. Cu cat esti mai tanara, cu atat pielea si unghiile sunt mult mai sensibile si astfel alergiile si iritatiile pot sa apara foarte usor.

Mai jos sunt cateva sfaturi de care ar trebui sa tineti cont atunci când fetele voastre vor o manichiura:

1. Asigurati-va ca produsele folosite pentru manichiura sunt de cea mai buna calitate si sigure pentru piele si unghii

Este foarte important sa stii ce produse foloseste persoana care va face unghii, daca sunt de calitate, profesionale si sigure pentru pielea si unghiile tale.

Atunci când se opteaza pentru o manichiura acasa, trebuie sa fiti sigure ca alegeti ce este mai bun pentru fata voastra. Cautati pe internet, documentati-va sau intrebati tehnicianul vostru de unghii.

La noi, la SplendiQ se folosesc produse de cea mai buna calitate, Didier Lab (Studio G) din Franta.

2. Urmariti pielea de pe mana, cuticula si unghiile

Daca observati orice mica iritatie in jurul unghiei sau pe mana, mergeti la un medic dermatolog pentru a vedea cauza aparitiei acesteia. Se poate ca fata voastra sa fie alergica la unul sau mai multi compusi ai ojelor sau cremelor folosite.

3. Mergeti la un tehnician de unghii

Daca se doreste o manichiura semipermanenta, cel mai bine ar fi sa apelati la un tehnician specializat de unghii. Prietenele care „invata” meserie de pe youtube nu vor decat sa experimenteze. Mare grija!

4. Nu permiteti fetei sa isi faca manichiura prea des

Nu este necesar pentru o fata sa aiba unghii colorate tot timpul. Intradevar, este important sa aiba unghiile ingrijite, insa nu trebuie facut abuz de manichiura semipermanenta. Are toata viata inainte pentru a face acest lucru.

Sper ca acest articol sa fie de folos tuturor mamicilor. Mare grija atunci cand vine vorba de unghiile fetitelor voastre! Intotdeauna sa apelati cu incredere la un tehnician de unghii bun.

La SplendiQ va asteptam cu cele mai bune produse penru voi si pentru fetele voastre, cu indrumari si servicii excelente.

Get your beauty!

0 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *