Partener Real Sports

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Real Sports este un simbol pentru comunitatea de oameni activi si sanatosi, un imbold spre un stil de viata sanatos.

Cardul RealSports ofera numeroase beneficii in locatii de specialitate, la o gamă variată de produse și servicii care te susțin să ai grijă de tine. Daca detii un card Real Sports inseamna ca ai la indemana cartea de identitate pentru un stil de viata activ si ordonat. Il poti obtine accesand site-ul https://www.realsports.ro/vreau-card[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]„Cardul de beneficii Real Sports nu este doar despre discounturi. Este imboldul către un stil de viață sănătos, este creat pentru ca tu să îți formezi și să menții obiceiuri bune, să alegi produse și servicii de calitate oferite de oameni faini cu principii sănătoase.
În felul acesta susții micile afaceri și antreprenorii locali și împreună formăm o comunitate puternică din care cu toții avem de câștigat.
Te așteptăm să te alături celei mai mari comunități de oameni sănătoși, frumoși și activi din România!”


Echipa Real Sports[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Totodata, faptul ca in randul familiei noastre, a celor care suntem trup si suflet alaturi de SplendiQ Beauty, se numara copii care practica diferite stiluri de dans, la nivele de incepatori sau avansati, ne indeamna sa ii sprijinim si pe altii sa urmeze aceeasi pasiune, oferind un discount de 5% la Rochiile si costumele semnalizate cu insemnul Real Sports, acestea facand parte din categorii care au legatura cu practicarea dansului, la nivel competitional sau doar antrenament.

Foloseste codul REALSPORTS in procesul de finalizare a comenzii si noi te rasplatim.

Succesul tau sau al copilului vostru incepe cu un stil de viata activ si sanatos!

In plus, cardul Real Sports va aduce beneficii si la serviciile SplendiQ Beauty Nails & Makeup – pentru informatii si programari accesati https://www.facebook.com/SplendiQBeauty/.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente. Discountul NU se aplica pentru produsele personalizate și care NU se află în stoc.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]