SplendiQ Beauty

Manichiura & Pedichiura

Plăți cu cardul fără POS: Aplicația prin care Salonul SplendiQ acceptă plăți contactless cu cardul sau telefonul

Plăți cu cardul fără POS: Aplicația prin care Salonul SplendiQ acceptă plăți contactless cu cardul sau telefonul

Plăți cu cardul fără POS: Aplicația prin care Salonul SplendiQ acceptă plăți contactless cu cardul sau telefonul

„Astăzi, clienții oricărei firme, indiferent de mărimea acesteia, se așteaptă să li se ofere posibilitatea de a plăti în orice mod aleg. Libertatea de alegere a modalității de plată a devenit fundamentală, fapt ce a reprezentat o adevărată problemă pentru afacerile mici. Soluția oferită de phos este concepută special să se plieze pe nevoia de flexibilitate și de costuri accesibile a micilor comercianți, oferindu-le oportunitatea de a se folosi de o tehnologie deja disponibilă, precum smartphone-ul, pentru a accepta, în mod convenabil și sigur, plăți contactless”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Din luna mai 2020 serviciile de manichiura si pedichiura din Salonul SplendiQ le puteti plati cu cardul contactless, ceas inteligent, iPhone sau telefonul cu sistem Android.

In acest fel, evitam circulatia banilor numerar, impiedicand transmiterea virusilor si bacteriilor.

„Exceptând simplitarea utilizării, printre avantajele aplicației se numără și verificarea comercianților prin intermediul unui proces complet digitalizat, care ia în considerare protocoale de prevenire a evaziunii fiscale și a spălării de bani, precum și alte reglementări locale aplicabile.”, precizeaza compania.

Despre PHOS

Phos este o soluție exclusiv software care suplinește funcționalitatea POS-ului, făcând posibilă acceptarea plăților de la carduri contactless sau de la telefoane mobile direct către orice dispozitiv Android cu NFC, fără nevoia de hardware suplimentar. Phos oferă și alte funcționalități importante, precum afișarea cataloagelor de produse sau aplicații de loialitate care se integrează în mod firesc cu software-ul tip POS.

Phos a primit certificarea MDES Nivel 2 și a îndeplinit toate cerințele impuse de laboratorul de Securitate Brightsight.

0 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *