Termeni si conditii

Termeni si conditii SplendiQ Beauty


SC SPLENDIQ BEAUTY SRL-D  a realizat site-ul www.beauty.splendiq.ro ca o sursa de informare pentru potentialii clienti. Vizitatorii acestui site sunt de acord sa accepte termenii si conditiile sale de utilizare ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Va rugam sa cititi aceste conditii inainte de utilizarea site-ului.

Toate informatiile si imaginile existente pe acest site au titlu informativ si sunt detinute si rezervate de catre SC SPLENDIQ BEAUTY SRL-D. Niciun material de pe site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de titularul acestui drept.

De asemenea, toate informatiile de pe acest site sunt puse la dispozitia vizitatorilor fara garantii de orice fel. SC SPLENDIQ BEAUTY SRL-D isi rezerva dreptul sa modifice, sa interzica accesul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta, fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii.

Vizitatorii acestui site accepta si sunt de acord sa foloseasca informatiile furnizate pe proprie raspundere. Sub niciun motiv, SC SPLENDIQ BEAUTY SRL-D nu va fi responsabila pentru daune-interese directe si/sau indirecte, cauzate de utilizarea acestui site.

Informatii pentru utilizatori
Utilizatorii accepta respectarea urmatoarelor reguli de folosire a acestui site, care implica:

  • Furnizarea de date adevarate, exacte si complete, asa cum sunt cerute in de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • Mentinerea si innoirea, atunci cand situatia o cere, a datelor de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de dreptul de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere la contact@splendiq.ro.

Totodata, utilizatorii isi asuma obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publice materiale aflate sub protectia dreptului de autor;
  • sa publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile;
  • sa culeaga informatii despre alti vizitatori ai site-ului fara consimtamantul acestora si sa incerce sa culeaga date, cum ar fi date financiare sau adrese de posta electronica.

„Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si SC SPLENDIQ BEAUTY SRL-D  in privinta utilizarii site-ului www.beauty.splendiq.ro.

SC SPLENDIQ BEAUTY SRL-D isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Puteti copia si printa continutul SITE-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul SITE-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Compania poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Compania depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, compania nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre serviciile SC SPLENDIQ BEAUTY SRL-D ne puteti contacta telefonic la numerele afisate pe site.

Compania nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site. Compania nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

Utilizand acest site sunteti de acord sa exonerati de raspundere compania pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentate la termeni si conditii.

Eventualele litigii care pot aparea, vor fi solutionate pe cale amiabila, prin modalitati de rezolvare alternativa a conflictelor: conciliere, mediere, etc, iar daca nu se ajunge la un acord amiabil, agreat de parti, acestea convin solutionarea definitiva a diligentelor pe cale judecatoreasca, competenta apartinand instantelor judecatoresti competente

Compania se obliga ca datele personale ale vizitatorului sa nu fie difuzate catre terti. Vizitatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si ca informatiile personale furnizate vor fi tratate conform GDPR, adoptat in Mai 2018.

Vizitatorul decide daca datele sale cu caracter personal pot fi stocate si prelucrate de companie si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii. In conditiile Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si la cererea scrisa a vizitatorului, datata si semnata, expediata pe adresa companiei, acesta se obliga:
– sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele a caror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in mod gratuit;
– sa anonimizeze, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de acest site sau de conditiile sale de utilizare, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@splendiq.ro.